Opel Combo-e


Pris
504 900 KR

Privatleasing

3 999 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 717 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Opel Combo-e Life

Stort utrymme för upp till sju personer med toppmodern teknik och avancerade säkerhetsfunktioner. Det bästa är att det är med noll utsläpp som nya Combo e-Life är den perfekta elbilen för både stora familjer och mindre företag. Kontakta säljare

Upp till sju personer

Combo-e Life är designad för att ge dig stort utrymme och hög komfort för hela sju personer. Du får en elbil med praktiska och innovativa säkerhetsfunktioner med utsläppsfri teknologi. 100 % elektrisk bil vilket innebär en tyst och behaglig körning så att du ska få ut det mesta av din tid.

Räckvidd på upp till 280 km

Opel Combo-e Life har ett batteri med en räckvidd på upp till 280 km. Du får förstärkning av tekniken som exempelvis regenerativ bromsning, vilket tar dig de extra kilometerna. Ta del av fördelarna med elbil där du kan optimera din hastighet, körstil och dina komfortinställningar för att ytterligare maximera räckvidden hos din Combo-e Life. Energiförbrukning Combo-e Life blandad körning: 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-utsläpp 0 g/km; räckvidd 258–285 km (beroende på vald utrustning).

Privatleasing

Månadskostnad 3 999 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 717 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.opel@hedinbil.se

Boka Provkörning