Fiat Professional Fiat Professional


Pris
503 900 KR 534 900 kr

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Fiat Professional Scudo

Originalet från Fiat Professional är tillbaka – Scudo – den multifunktionella skåpbilen, nu elektrifierad.

Två vägar, en destination

Elmotorn tar Fiat Professional Scudo till en ny och kompromisslös prestandanivå. Välj mellan olika batterier, 50 eller 75 kWh, efter ditt jobbs behov.

E-Scudo- effektiv prestanda och lastkapacitet

E-Scudo erbjuder utrymmes- och kabinhanteringslösningar som är designade exklusivt för att ge dig de bästa arbetsförhållandena, även i de mest utmanande situationerna. Trots ett kompakt utseende och en takhöjd på 190 cm har E-Scudo oväntat generösa utrymmen, 6,6 m3 i lastkapacitet och upp till 1400 kg i lastvikt. Tack vare den nya Magic Cargo-funktionen tillåts du upptäcka alla alternativ för att modulera interiören efter dina behov och den fällbara luckan under passagerarsätet är det möjligt att utöka lastytan: upp till 4,02 m i Maxi-versionen. Dessutom kan framsätet, justerbart i några enkla steg, bli ett bord för dator och surfplatta eller ett stöd för att äta lunch med maximal komfort. Kontakta säljare

Personbilslik körkänsla

Körkänslan i E-Scudo påminner om den i en ”vanlig” personbil. En bekväm körställning och en kompakt exteriör gör den smidig och enkel att hantera i vardagen. Nya modulära funktioner gör det enkelt att skräddarsy interiören efter dina behov. Dessutom ger de olika konfigurationerna av säten och ratt och den billiknande körställningen maximal komfort även på långa resor.

En säker arbetsdag i Scudo

E-Scudo från Fiat Professional har 14 aktiva och passiva säkerhetssystem för att transportera dig säkert till och från varje uppdrag. Tack vare detta finns det nu möjlighet till vägmärkesigenkänning. Systemet läser av vägskyltar, hastighetsbegränsningen återges i bilens digitala display och om föraren önskar kan farten begränsas till den högsta tillåtna hastigheten. Scudo upptäcker filmarkeringar och sidolinjer, även i högre hastigheter och varnar föraren (ljudlig- och visuell varning) om fordonet är på väg ut från körfältet. Döda vinkeln-varning Denna enhet aktiveras vid mer komplicerade manövrar eller när den är i närheten av hinder i fordonets döda vinklar. När sensorn upptäcker en potentiellt farlig situation, till exempel vid omkörning av ett efterföljande fordon, varnar systemet föraren via varningsljusen på sidospeglarna. Kollisionsvarning Ett oumbärligt körstöd som gör att du kan upptäcka människor och bilar på vägen. Tack vare den främre radarn kan E-Scudo känna igen alla hinder på vägen och varna föraren med en ljud- och bildskylt. Med stöd av Active Emergency Brake Control-systemet aktiverar E-Scudo automatiskt nödbromsen, så att du kan undvika eller mildra kollisionen. Backkamera Den nya bakre parkeringskameran erbjuder förbättrad upplösning på 7-tumsskärmen, och det dynamiska rutnätet som rör sig i enlighet med rattsvängarna hjälper föraren att effektivt slutföra parkeringsmanövrar. Greppkontroll Flytta dig dit ditt arbete tar dig. Fiat Professional E-Scudo är utrustad med det nya Grip Control-systemet som, genom att hantera ESP, låter dig välja mellan 5 körlägen: asfalt, snö, sand, lera och ESP OFF.

Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.fca@hedinbil.se

Boka Provkörning