MG 4


Pris
424 990 KR

Privatleasing

6 660 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 165 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Helt nya MG4 Electric – En helt ny elektrisk halvkombi

MG4 Electric är en 100 % elektrisk halvkombi med fantastiska köregenskaper och med den senaste tekniken. Kör upp till 435 km (WLTP) med en snabbladdning upp till 80 % på endast 35 minuter.

Belönad med fem stjärnor i Euro NCAP

MG4 är utrustad med MG Pilot som är ett omfattande paket av säkerhetsutrustning för extra skydd både för förare, passagerare och medtrafikanter. Förarhjälp som aktiv nödbromsning, adaptiv farthållare och körfältsassistent ingår som standard i alla versioner av MG4. Detta var en av anledningarna till att MG4 vid de omfattande säkerhetstesterna av Euro NCAP fick högsta betyg - fem stjärnor.

Innovativ design - både på ut och insidan

MG4 har en unik och läcker design. Det är en sportig halvkombi med en modern arkitektur som gör att den står ut ur mängden. Även invändigt är MG4 en modern, enkel och användarvänlig som präglas av den senaste tekniken.

Enkel och stilren interiör

Instrumentpanelen är designad för att vara lätt, tunn och utan överdriven dekoration för att maximera utrymmet. Högkvalitativa material med raffinerad installationsteknik understryker ytterligare MG4:s strävan mot enkelhet, teknik och kvalitet. MG4 har två digitala skärmar, en pekskärm och även i instrumenthuset. Var alltid uppkopplad med Apple CarPlay eller Android Auto så du får telefonens alla funktioner direkt i bilen.

Batterisäkerhet

Den innovativa One-Pack-batteridesignen skiljer sig bara i höjd. 64kWh når branschledande nivåer på 110 mm och utnyttjar batteriutrymmet fullt ut, samtidigt som strömutnyttjandet förbättras. MG4 har uppskattningsvis 1500 till 2000 batteriladdningscykler, vilket resulterar i en exceptionellt lång batteritid.

Priser

Pris: 424 990 kr Tillägg för metalliclack: 6 750 kr

Smarta Lånet + från 5 369 kr/mån*

Smarta Lånet + är en smart paketering av det mesta du behöver för din bil. Månadskostnaden inkluderar utöver bilen även serviceavtal, däckhotell och vinterhjul. Smidigt och enkelt med en och samma faktura. Kontakta säljare

7 års nybilsgaranti

Garantin gäller i sju år eller 150 000 km för dig som servar din bil på en auktoriserad MG-verkstad, eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt MG's serviceprogram under hela garantitiden.

Läs mer om MG4 här:

Produktblad
ModellMG4 Luxury
Motor:150 kW
Drivning:Bakhjulsdriven
Batteristorlek:64 kWh
Räckvidd WLTP:435 km
0–100 km/tim7,9 sek
Vridmoment:250 Nm
Toppfart:160 km/h
Blandad elförbrukning 18,6 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. *Smarta lånet + baseras på en avtalslängd på 36 månader, 20% kontantinsats, 50% restvärde och inkluderar kostnad för vinterhjul, serviceavtal och däckhotell. Privatleasing baserat på 24/36 mån, 1 000 mil/år, inkl service och exkl uppläggnings- och aviavgift via Santander. MG4 levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin gäller i sju år eller 150 000 km för dig som servar din bil på en auktoriserad MG-verkstad, eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt MG's serviceprogram under hela garantitiden.

Privatleasing

Månadskostnad 6 660 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 165 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning