MG 4


Pris
414 990 KR

Smarta lånet

5 044 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Helt nya MG4 Electric – En helt ny elektrisk halvkombi

MG4 Electric är en helelektrisk halvkombi med fantastiska köregenskaper och med den senaste tekniken. Kör upp till 435 km (WLTP) med en snabbladdning upp till 80 % på endast 35 minuter.

Innovativ design - både på ut och insidan

MG4 har en unik och läcker design. Det är en sportig halvkombi med en modern arkitektur som gör att den står ut ur mängden. Även invändigt är MG4 en modern, enkel och användarvänlig som präglas av den senaste tekniken.

Enkel och stilren interiör

Instrumentpanelen är designad för att vara lätt, tunn och utan överdriven dekoration för att maximera utrymmet. Högkvalitativa material med raffinerad installationsteknik understryker ytterligare MG4:s strävan mot enkelhet, teknik och kvalitet. MG4 har två digitala skärmar, en pekskärm och även i instrumenthuset. Var alltid uppkopplad med Apple CarPlay eller Android Auto så du får telefonens alla funktioner direkt i bilen.

Batterisäkerhet

Den innovativa One-Pack-batteridesignen skiljer sig bara i höjd. 64kWh når branschledande nivåer på 110 mm och utnyttjar batteriutrymmet fullt ut, samtidigt som strömutnyttjandet förbättras. MG4 har uppskattningsvis 1500 till 2000 batteriladdningscykler, vilket resulterar i en exceptionellt lång batteritid. Kontakta säljare

7 års nybilsgaranti

MG erbjuder 7 års nybilsgaranti på alla sina bilmodeller. Tack vare intelligenta och tekniska lösningar minskar potentiella säkerhetsrisker och förbättrar körupplevelsen.

Läs mer om MG4 här:

Produktblad Privatleasing kommer inom kort. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivna belopp. För mer information se transportstyrelsen.se. Bilar i filmen kan vara extrautrustade. MG5 levereras med garanti 7 år eller 150 000 km för fordonet. Garantin för drivlinans batteri är 7 år eller 150 000 km.

Smarta lånet

Månadskostnad 5 044 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning