Upptäck Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia väcker begäret

I Alfa Romeo Giulia har stil och passion förenats där föraren har satts i centrum för en intuitiv och säker körupplevelse. Att skapa en äkta Alfa Romeo är att skapa en bil där kompromisser inte för komma emellan. Giulia är en sedan som kombinerar spänning och dynamisk prestanda, känslor som uppstår från mekaniska detaljer som optimal viktfördelning, toppmodern fjädring och ett noga avvägt förhållande mellan motoreffekt och vikt.

Tack vare exklusiva material så som kolfiber i drivaxeln och aluminium i motorhuven, dörrar och motor, uppnår Giulia optimal viktfördelning. Optimeringen leder till förbättrad effektivitet och bättre kördynamik så att föraren kan ägna all sin uppmärksamhet åt vägen framför.

Upptäck Alfa Romeo hos Hedin Bil

Alfa Romeo

Läs allt om Alfa Romeo hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Alfa Romeos modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Alfa Romeo

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal