Upptäck Alfa Romeo Stelvio hos Hedin Bil

Upptäck Alfa Romeo Stelvio

Privatleasa Alfa Romeo Stelvio från 5 499 kr/mån

Med privatleasing får du ett enkelt bilägande. Få tillgång till bil på ett både bekvämt och flexibelt sätt och efter att den avtalade leasingperioden är slut återlämnas bilen.

Alfa Romeo Stelvio är en elegant och sportig SUV

Kan en SUV skapa samma känslor som en sportig sedan? Stelvio skapades för att bevisa att genuin körglädje kan förstärkas och förhöjas i en suv. Dess höga sportiga körställning är en exklusiv nyhet. Känslan du får bakom ratten i en Stelvio är ett absolut genombrott i SUV-världen. Stelvio är den första SUVen från Alfa Romeo där racingtraditionerna visar sig i manövreringen och den höga men ändå sportiga sittpositionen. Med föraren i centrum upplevs Stelvio som en högpresterande sedan. Den ergonomiska kupédesignen kännetecknas av minimalistiska och smakfullt utformade detaljer. Bilens tekniska sida visar sig i 6-vägs-framsätena, Keyless-go-systemet, den elektriska bakluckan och bakre parkeringssensorer som följer med som standard.

Provkör en bil där varje detalj är skapad för att ge ren njutning bakom ratten.

Upptäck Alfa Romeo hos Hedin Bil

Alfa Romeo

Läs allt om Alfa Romeo hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Alfa Romeos modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Alfa Romeo

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal