Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Köp ny & begagnad Citroën hos Hedin Bil

Citroën

1919 var året då Citroën började tillverkas och äventyret pågår än.

Med Citroën kan du se världen ur ett helt annat ljus och även låta världen se dig. För Citroën är tekniken till för människan och tjänar ett enda syfte – att förbättra användarupplevelsen. Mer design, mer komfort, mer användbar teknologi till ett rimligt pris och låg ägande kostnad. Det handlar om enkelt ägande och på Hedin Bil kan vi erbjuda dig helhetslösningen.

100 år med Citroën

Nu i mars firar Citroën 100 år i bilbranschen. Året var 1919 när André-Gustave Citroën etablerade firman och den första modellen kom ut på marknaden samma år med namnet Citroën A 8CV Torpedo. Vi på Hedin Bil har servat och sålt modeller från Citroën sedan 2005 runt om i Sverige.

Läs mer
Köp ny eller begagnad Citroën transportbil

Upptäck den helt nya Jumpy

Den nya generationen Jumpy har optimerats för att bli ännu mer praktisk, bekväm och säker. Den har de senaste tekniska körhjälpsfunktionerna och de nyaste motorerna, vilket gör den till en perfekt ”arbetskamrat” för yrkesfolk i farten. Nya Jumpy finns i tre olika längder och kan utrustas med sidoskjutdörrar med handsfree-funktion (som tillval).

Klicka här

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet