Köp ny & begagnad Citroën hos Hedin Bil

Citroën

Upptäck Citroëns stora utbud av modeller hos oss!

Med Citroën kan du se världen ur ett helt annat ljus och även låta världen se dig. För Citroën är tekniken till för människan och tjänar ett enda syfte – att förbättra användarupplevelsen. Mer design, mer komfort, mer användbar teknologi. Allt till ett rimligt pris och låg ägandekostnad. Det handlar om enkelt ägande och på Hedin Bil kan vi erbjuda dig helhetslösningen.

Privatleasing på dina villkor

Få tillgång till bil på ett bekvämt och flexibelt sätt. Leasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. Prata med någon av våra säljare så kan ni tillsammans komma fram till vilken ekonomisk lösning som passar dig och din nya bil bäst. Vi finns här för dig.

Just nu har vi kampanj på C3 Shine pt 82 – så långt lagret räcker.

- 154 900 kr inkl vinterhjul för vita bilar.
- 159 900 kr  inkl vinterhjul för metallic bilar.
Bilarna är registrerade med gamla skatten. Tidigare skatten 2 656 kr. Nu 3 891 kr.

100 år med Citroën

Nu i mars firar Citroën 100 år i bilbranschen. Året var 1919 när André-Gustave Citroën etablerade firman och den första modellen kom ut på marknaden samma år med namnet Citroën A 8CV Torpedo. Vi på Hedin Bil har servat och sålt modeller från Citroën sedan 2005 runt om i Sverige.

Läs mer
Köp ny eller begagnad Citroën transportbil

Citroën transportbilar

Citroën ger dig en transportbil som kombinerar funktionalitet och rationellt utnyttjande med hög komfortnivå. Det är transportbilar som förenar teknisk prestanda och specialfunktioner med den bästa kvaliteten.

Läs mer om Citroën transportbilar