Köp ny & begagnad Citroën hos Hedin Bil

Citroën

Upptäck Citroëns stora utbud av modeller hos oss!

Med Citroën kan du se världen ur ett helt annat ljus och även låta världen se dig. För Citroën är tekniken till för människan och tjänar ett enda syfte – att förbättra användarupplevelsen. Mer design, mer komfort, mer användbar teknologi. Allt till ett rimligt pris och låg ägandekostnad. Det handlar om enkelt ägande och på Hedin Bil kan vi erbjuda dig helhetslösningen.

Privatleasing på dina villkor

Få tillgång till bil på ett bekvämt och flexibelt sätt. Leasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. Prata med någon av våra säljare så kan ni tillsammans komma fram till vilken ekonomisk lösning som passar dig och din nya bil bäst. Vi finns här för dig.

100 år med Citroën

Nu i mars firar Citroën 100 år i bilbranschen. Året var 1919 när André-Gustave Citroën etablerade firman och den första modellen kom ut på marknaden samma år med namnet Citroën A 8CV Torpedo. Vi på Hedin Bil har servat och sålt modeller från Citroën sedan 2005 runt om i Sverige.

Läs mer
Köp ny eller begagnad Citroën transportbil

Citroën transportbilar

Citroën ger dig en transportbil som kombinerar funktionalitet och rationellt utnyttjande med hög komfortnivå. Det är transportbilar som förenar teknisk prestanda och specialfunktioner med den bästa kvaliteten.

Läs mer om Citroën transportbilar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet