Köp ny eller begagnad Citroën transportbil

Citroën Transportbilar

Berlingo, Jumper eller Jumpy?

Citroëns transportbilsmodell består av modellerna  Berlingo , Jumper och Jumpy . Alla tre har olika och unika egenkaper, hitta den som passar dig och din verksamhet bäst. Citroën transportbilar kombinerar funktionalitet och rationellt utnyttjande med hög komfortnivå. Det är transportbilar som förenar teknisk prestanda och specialfunktioner med den bästa kvaliteten.

Transportbilen anpassad för dig

Dem här bekväma, säkra och har den lastkapacitet som företaget behöver och kräver. Citroëns transportbilar har även utrustning som skapats för att uppfylla allas olika behov ute på arbetet. För att fungera i tuffa och extrema förhållanden samtidigt som de ska vara lättanvändliga har Citroëns transportbilar interiör anpassade efter själva fordonet men framför allt för dig. Denna kombination gör att Citroëns transportbilar kan skräddasys speciellt utefter dina behov.

Besöker du oss på Hedin Bil så kommer vi tillsammans med dig hitta en bil som möjliggör alla dina behov och ger dig en trogen och funktionell arbetskamrat. Vi finns i hela Sverige, Malmö, Göteborg och Stockholm. Hitta din närmaste anläggning här .

Köp ny eller begagnad Citroën Berlingo

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo vann den prestigefyllda utmärkelsen 'International Van of the Year' 2019.

Läs mer om nya Citroën Berlingo

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal