Citroën Berlingo

Flexibla Citroën Berlingo

Citroen Berlingo är en marknadens mest mångsidiga transportbilar

Berlingo transportbil lanserades 1996 och har producerats i mer än 1,5 miljoner exemplar. Nu kommer den tredje generationen av den ikoniska transportbilen. Nya Berlingo tar ett stort språng med denna generationsväxling när det gäller teknik, utrustning och flexibilitet. Den perfekta partnern för alla hantverkare. Ett bevis på det är den prestigefyllda utmärkelsen 'International Van of the Year' 2019.

Nya Berlingo transportbil är fullmatad med användbar teknologi för att göra din arbetsvecka bekvämare:

- Digital backspegel med live-visning

- Mirror Screen med Apple CarPlay och MirrorLink (även förberedd för Android Auto när funktionen öppnas av Google i Sverige)

- 3D-navigationssystem

- Webasto med tidur & fjärrkontroll

- Totalt 10 olika körhjälps- och säkerhetsfunktioner för en mer avkopplad körupplevelse

Nya Citroën Berlingo Transport erbjuder upp till 4,4 m³ lastvolym och maxlasten ligger på 490 kg (L1) och 781 kg (L2). I lastutrymmet hittar du en stark LED-lampa för bättre ljus och upp till 6 lastförankringsringar samt ett 220V uttag som du kan använda för att till exempel ladda verktyg.

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal