Upptäck Fiat Professional transportbilar hos Hedin Bil

Fiat Professional Transportbilar

Fiat Professional ger dig rätt alternativ för alla dina körbehov.

Med Fiat får du ett bättre sätt att arbeta och en design som maximerar prestanda och komfort. Välj mellan pickup, skåpbil, flakbil samt persontransport.

Hantera arbetets och fritidens alla utmaningar med en transportbil från Fiat Professional, som tar hand om problemen och låter dig njuta av bilkörningen. Oberoende på vikt, storlek och antal sittplatser så hittar du en transportbilslösning från Fiat Professional.

Ny & begagnad Fiat Professional Doblò

Fiat Professional Doblò

Doblò bär stolt Fiat Professional-emblemet, som påvisar den starka varumärkesidentiteten och engagemanget för denna transportbil. Fiat Doblò har designats för att ge plats för allt du älskar, tack vare sina fem eller sju säten. Den är utformade för att ge största möjliga komfort.

Läs mer om Fiat Professional Doblò

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet