Jaguar I-PACE

Jaguars första elbil

Sedan lanseringen av I-PACE har bilen vunnit över 60 priser – världen över. I-PACE har tagit hem de tre prestigefyllda titlarna:  World Car of the Year, World Design Car of the Year  och  World Green Car of the Year  vid en av världens största biltävling: World Car Awards. I-PACE är nu helt unik för det är första gången som en bil vinner alla tre titlarna samtidigt. I Europa har I-PACE bland annat vunnit: Årets Bil i Europa 2019, Årets Bil i Tyskland, Årets Bil i Norge, Årets bil i UK, TopGear magazine EV of the Year och Årets elbil i Sverige. 

En full laddning ger en räckvidd på 470 km

Detta är en prisbelönt bil som ger ett helt nytt sätt att köra bil på. Nya Jaguar I-PACE är byggd från grunden som en renodlad batteridriven elbil (BEV). Spännande att se på och köra: Jaguar I-PACE är en sportbil på el. Med 400 HK och ett drivmoment på 696Nm gör den 0–100 km/h på 4,8 sekunder. Och från 0 – 80% laddat batteri på 40 minuter via en 100kW DC laddare. Räckvidden är 480km (WLTP). Här förenas teknik, prestanda och den legendariska körglädje som du bara kan förvänta dig av en Jaguar. En övergång till eldrift ändrar ingenting hos en Jaguar.

Interiör

I-PACE har generösa utrymmen som kombineras med enastående innovation och teknik. Interiören är ren, avskalad och trendig med genomtänkta detaljer och svepande linjer.

Välj olika utförande

Välj mellan olika eldrivna kombinationer av Jaguar-prestanda, tekniker och stilar. Det finns I-PACE S, I-PACE SE och I-PACE HSE.

Köp ny eller begagnad Jaguar

Jaguar

Läs allt om Jaguar hos Hedin Bil. Alla aktuella kampanjer, nylanseringar och information om Jaguars modeller samlade på ett och samma ställe.

Läs mer om Jaguar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal