Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Nya Mercedes-Benz B-Klass

Mercedez-Benz B-klass - Alltid praktisk, aldrig tråkig

Nu finns nya generationen av Mercedes-Benz B-Klass på svenska marknaden. Den har det röststyrda infotainmentsystemet MBUX som lär sig med hjälp av AI. Nya generationen B-Klass är en helt ny bil med en betydligt sportigare framtoning än sin föregångare. Dock har den kvar den rymliga kupén och den upprätta körställningen som gjort den till en favorit bland många. B-Klass har gott om plats för allt som aktiva människor vill ha med sig.

Nya B-Klass har samma typ av widescreen-instrumentering som A-Klass med två parallella 10,25-tums touchscreen displayer i sin största variant, och som svävar som en enhet. Bilen har också det röststyrda MBUX-interfacet som lär sig med hjälp av AI. Förbrukning vid blandad körning är från 0,42 – 0,54 l/mil. Det finns även en B 180d version på 116 hk med 7-växlad automat som klarar sig på 0,39 l/mil. Två bensinversioner finns också: B 180 automat på 136 hk med en förbrukning från 0,54 l/mil och den 163 hästkrafter starka B 200 automat, som förbrukar från 0,68 l/mil.

Nya Mercedes-Benz A-Klass

Med revolutionerande design visar nya A-Klass upp framtiden. Med komfort och kvalitet i fokus höjer A-Klassen hela upplevelsen till det yttersta.

Läs mer om Mercedes-Benz A-klass

Nya Mercedes-Benz C-Klass

Nya assistanssystem för ökad säkerhet och digitala instrument som underlättar körupplevelsen. Upptäck det senaste från Mercedes-Benz.

Läs mer om Mercedes-Benz C-klass
Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Läs mer om Mercedes-Benz