Opel Corsa

Opel Corsa – med teknik från stora bilar

Sofistikerad, stilren och förtjusande att köra – Corsa utstrålar elegans från front till baklucka. Med de imponerande hjälpsystemen för föraren och klassens bästa interiör får du en oemotståndlig premiumkänsla. Alla olika utrustningsnivåer och färger innebär rikliga valmöjligheter. Även om Corsa håller nere bränslekostnaderna och utsläppen, så gör dess innovationer med tysk ingenjörskonst körningen lättare, säkrare – och inte minst roligare. Avancerade uppkopplingsmöjligheter ger dig snabbt och enkelt åtkomst till ditt digitala liv. Inte undra på att Corsa-ägare uppskattar sina bilar så mycket – att ha en Corsa i sin tillvaro ger helt enkelt en bra magkänsla.

Låt dig inspireras av en interiör som omedelbart imponerar med ett hantverk, sofistikerade detaljer och premiummaterial. En sportig instrumentpanel med personlighet från en SUV får dig att vilja köra Corsa på direkten.

Bensin, diesel eller 100 % elektricitet

När det gäller köregenskaper och effektivitet ligger motoralternativen hos Opel Corsa i framkant. Opel Corsa ger alltid en dynamisk och jämn körning med låga eller inga utsläpp. Välj mellan bensinmotor, dieselmotor eller 100 % elektrisk drivlina.

Bagageutrymmet överraskar

Bensin- och dieselmotorerna ger dig 309 liter av förvaringsutrymme . Vill du ha extra bagage så är det inga problem. Fäll ned passagerarsstolarna i baksätet för maximalt bagageutrymmet.

Upptäck många versioner av Opel Corsa. Välj mellan standard och fullt utrustad som är sportig och elegant eller den helt elektriska nyheten. Kör Corsa precis som du vill ha den.

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal