Upptäck stadsbilen Smart hos Hedin Bil

Smart

Att välja en Smart innebär att man väljer en exceptionell bil.

Smart är en bil med möjligheter och flexibilitet. Städer är fulla av potential och nu kan man med sin Smart bil äntligen vara redo för alla livets ögonblick. Det är trots att olika saker som spelar in när man befinner sig inne i stan kontra motorvägen. Uppkomsten av Smart Automobiles var från början var det ett samarbete mellan Volkswagen och klockföretaget Swatch och i ett försök att utveckla en liten tvåsitsig citybil. Nuvarande ägaren Mercedes tog sedan över, och namnet blev en förkortning av Swatch-Mercedes-ART. 1998 presenterades den första modellen som numera är känt som ”Fortwo”.

I dagsläget har fler bilmodeller utvecklats för att täcka ett bredare kundbehov, så som Forfour och Fortwo Cabrio. Ta dig fram smidigt genom staden – provkör en Smart hos Hedin Bil idag!

smart fortwo

När andra fortfarande tänker antal kilometer i timmen, tänker vi ett steg längre. Det är trots allt helt olika saker som spelar in när man befinner sig i staden kontra på motorvägen. Den är smidig, vänder lätt, hög komfort för två, smarta funktioner och sist framförallt parkera på vilken plats som utan några svårigheter.

Läs mer om Smart Fortwo