mercedes-benz transportbilar

Mercedes-Benz transportbilar - högsta kvalitet som du kan lita på

Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Mercedes-Benz transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet i alla lägen.

Klimatbonus på upp till 50 000 kr

Regeringen har återinfört en klimatbonus på upp till 50 000 kr vid köp av en eldriven transportbil som definieras som lätt lastbil. Det gäller bland annat Mercedes-Benz eVito, eCitan och eSprinter.

Mercedes-Benz Transportbil hos Hedin Bil

Mercedes-Benz breda utbud av transportbilar representerar de varierade uppgifterna och unika livsstilen våra bilägare har. Hos Mercedes-Benz hittar du en transportbil för just dina transportuppgifter. Utforska utbudet av skåpbilar, flakbilar och chassibilar med rymligt lastutrymme och utomordentlig komfort - perfekt för varutransport. Söker du istället en partner för persontransporter? I Mercedes-Benz utbud av transportbilar hittar du även olika tourer-modeller som passar utmärkt som större taxi, shuttlebuss eller minibuss. Förutom transportbilar hittar du likaså högklassiga campingbilar och imponerande pickups i sortimentet.

Upptäck även V-Klass, T-Klass och helelektriska EQV.

Transportbilar på el

Eldrivna transportbilar är inte bara framtiden - det är nutid. Med miljö och hållbarhet i fokus erbjuder Mercedes-Benz transportbilar som bidrar till en renare värld och därmed minskar utsläppen av koldioxid. Samtidigt bibehålls den höga kvaliteten som Mercedes-Benz transportbilar är kända för. Resultatet blev 100% eldrivna transportbilar. Kör medvetet och upptäck en framtida arbetskamrat. Mercedes-Benz eldrivna transportbilar klarar samma provningar och krocktest som bilar med bensin- och dieselmotor. Därmed håller el-transportbilar samma höga säkerhetsnivå som övriga modeller. El-transportbilens drivlina, högvoltsbatteri och högvoltsledningar befinner sig alla i en skyddande ram. Om räddningspersonal skulle behöva komma åt så finns en “räddningsbrytare” för att snabbt kunna bryta spänningsförsörjningen.
Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.

HÄR KÖPER DU MERCEDES-BENZ TRANSPORTBILAR

Kampanj på Citan, Vito och Sprinter

Via Unifleet finns det nu unika erbjudanden på Mercedes-Benz transportbilar på operationell leasing. Det är med garanterat restvärde, Unifleet löser alla administrationsfunderingar och samlar allt på en månadsfaktura.

Certifierade Van ProCenter över hela landet

Vi har certifierade Van ProCenter på flera orter. På ett certifierat Van ProCenter står vi beredda med ett ännu bredare urval av tjänster för dig som har en transportbil från Mercedes-Benz i företaget. Vår specialiserade personal tar hand om allt som rör din bil, från påbyggnad och service, till inbyten och olika finansieringslösningar. Det är lite proffsigare helt enkelt och precis vad ett proffs som du behöver. Vi erbjuder paketlösningar med finansiering, bilservice och bilförsäkring för din Mercedes-Benz transportbil. Hos oss är din transportbil väl omhändertagen.

VAN PRO CENTER

På ett certifierat Van ProCenter står vi beredda med ett ännu bredare urval av tjänster för dig som har en transportbil från Mercedes-Benz i företaget. Vår specialiserade personal tar hand om allt som rör din bil, från påbyggnad och service, till inbyten och olika finansieringslösningar.

EVANS – TRANSPORTBILAR PÅ ELDRIFT FRÅN MERCEDES-BENZ

Med Mercedes-Benz eVans kör du 100 % utsläppsfritt, med ett hållbart och gott samvete för miljön. Utforska om du är redo för en elbil med EQ Ready-appen.