opel

Upplev Opel hos Hedin Bil

Opels fokus ligger på att ta fram smarta, överraskande och nyskapande produkter. Det handlar inte bara om körning, utan att utgöra en viktig del av vardagen. Opel hittar mångsidiga lösningar för behoven i din vardagskörning och gör dem attraktiva och spännande. Upptäck alla modeller och smarta lösningar hos Hedin Bil, så att du också kan ta del av Opels innovativa anda.

Uppgradera med privatleasing

Just nu har vi många starka erbjudanden på privatleasing, vilket ger dig ett tryggt och bekvämt bilägande. Du kan dessutom uppgradera med vårt Carplus-paket för att verkligen få en allt-i-ett lösning där även försäkringen ingår. Vid privatleasing kan du under 36 månader köra en helt ny Opel utan kontantinsats eller billån, endast för en fast månadskostnad. När leasingperioden är över lämnar du tillbaka bilen.


Opel satsar på el – helelektriska och hybrider

Att köra elbil ska vara enkelt. Därför har Opel skapat elbilar där upplevelsen känns lika lätt som att använda en smartphone. Corsa-e är 100% elektrisk och Grandland X finns som hybrid.


Auktoriserade verkstäder för Opel

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss på Hedin Bil kan du känna dig trygg med att både din bil och du blir väl omhändertagen. Våra verkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti för att din bil sköts om på rätt sätt. Vår personal har genomgått både intern utbildning hos oss och biltillverkarens specialutbildningar. Vi har i och med auktorisationen också tillgång till de senaste verktygen och programvarorna från respektive biltillverkare som behövs för att kunna hålla just din bil som ny.

Här nedanför kan du upptäcka flera av Opels populära modeller, samt hitta din närmaste anläggning för provkörning.

HÄR KÖPER DU OPEL