Låna till din bil

Vi hjälper dig att finansiera din drömbil

Det är väl bara att erkänna - ganska få av oss har möjlighet att gå in i en bilhall och köpa en bil kontant. Och även de lyckligt lottade som faktiskt kan göra det, kan ha goda skäl att välja att finansiera drömbilen på annat sätt.

Du kanske vill ha lite pengar kvar på banken för oförutsedda utgifter, eller kunna genomföra den där långresan du drömt om. Vi på Hedin Bil vill hjäpa dig möjliggöra dina planer - och har därför tagit fram flera anpassade upplägg för att finansiera din nya bil. Oavsett om du behöver det, eller bara inser att det är smart. Läs mer nedan om olika sätt att köpa bil - och hör gärna av dig till oss för goda råd!

SMARTA LÅNET

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Billån med avbetalning

Billån med avbetalning är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till ditt bilköp. Särskilt bra passar det dig som har en inbytesbil som kan fungera som kontantinsats, eller om du har en peng sparat på banken som blir grundplåten till din nya drömbil.