Gör ett smart transportbilsköp

Kampanjpriser på transportbilar

Gör ett smart transportbilsköp

Hos oss finns ett oslagbart utbud av transportbilar och pickuper från över tio märken. Pålitliga fordon som gör ditt yrkesliv enklare som i många fall dessutom finns i lager och för snabb leverans. Vilken transportbil passar dig och dina behov bäst? Våra rådgivare finns på plats för att hjälpa dig till ett smart transportbilsköp.

Hitta rätt transportbil hos Hedin Bil

• Över tio bilmärken • Alltid rätt pris direkt • Snabba leveranser

Hos oss på Hedin Bil finner du ett oslagbart utbud av transportbilar och pickuper - pålitliga fordon som gör ditt yrkesliv enklare. Låt oss hjälpa dig hitta rätt fordon!

Påbyggnationer

Behöver du hjälp med påbyggnationer av din transportbil så finns vi för dig. Vi arbetar med flera av marknadens ledande leverantörer av påbyggnationer och tillbehör. Vi hjälper dig skräddarsy din transportbil efter dina och företagets behov. 

Laddbara transportbilar

Hos oss finner du även laddbara bilar, till och med 100% eldrivna transportfordon.  

Trygghet

Det är tryggt att köpa transportbilar via oss då vi har verkstäder över hela Sverige och kan hjälpa till när behovet är framme. Vi ger dig trygga servicetillfällen och reparationer.

Servicevatal

Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar, för att göra arbetslivet med transportbilen lite extra smidigt kan man även inkludera däckhotell i sitt avtal. När det är dags för service eller hjulskifte bokar du enkelt tid online och behöver inte oroa dig för vad det kostar.

Kom in till oss, provkör och hitta din transportbil. Varmt välkommen!

Hitta närmsta anläggning

Vi har över 70 anläggningar runt om i hela Sverige. Vi erbjuder allt ifrån nybilsförsäljning, begagnat, service- & verkstad samt reservdelsförsäljning.

Se alla anläggningar

Finansiering för företag

Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket står våra företagsrådgivare till tjänst för allt som har med ditt företags fordon att göra. Självklart har vi också lång erfarenhet av att hitta rätt finansiering för er.

Läs mer

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Våra rådgivare

Som en av Sveriges ledande aktörer inom bilbranschen vill vi förmedla er kunder en känsla av trygghet, en bilhall med rådgivare som lyssnar på just dig.

Klicka här