Köp ny & begagnad Ford

Ford

Stor lagerrensning 26–29 mars

Vi säljer ut över 200 nya och begagnade bilar hos Ford Hedin Bil. Vad sägs om Ford Focus Active för 199 500 kr? Eller kanske Kuga Titanium Etanol för 229 900 kr? Med en rabatt på upp till 127 000 kr gör du årets klipp! Men passa på, gäller endast 26–29 mars.

Lanseringserbjudande på Ford Puma

Ford Puma har en mängd innovativa funktioner utformade för att förbättra din körglädje. Det är till exempel valbara körlägen och Ford Co-Pilot 360, en imponerande uppsättning tekniker som arbetar tillsammans för att hantera acceleration, bromsning och till och med styrning. Här ingår adaptiv farthållare, krockavvärjningssystem och styrhjälpsystem som alla håller ett vakande öga på vägen framför dig och varnar för potentiella faror. Välkommen in till oss och provkör nya Ford Puma.

Här kan du läsa mer om de mest populära modellerna från Ford, samt hitta din närmaste anläggning för provkörning.

Ny & begagnad Ford Focus

Nya Ford Focus

Ta allt du känner till om och älskar med Focus. Lägg till en helt ny nivå av intelligent design, utmärkande modern styling och mer utrymme. Kombinera det med riktigt avancerad uppkoppling och en serie exceptionella förarhjälpstekniker som du verkligen kommer att uppskatta. Det är helt nya Focus. Och snart kan du upptäcka allt detta på egen hand.

Läs mer om Ford Focus
Ny & begagnad Ford Mustang

Ford Mustang

Direkt när du startar nya Ford Mustang sätts en mängd avancerade tekniker igång som förbättrar din körupplevelse på alla sätt. Den nya digitala instrumentbrädan med 12-tumsskärm ger dig till exempel information som är optimerad för att passa de olika körlägena: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track och Drag Strip. Instrumentbrädan byter till och med utseende för att passa det valda läget.

Läs mer om Ford Mustang
Nya & begagnade Ford transportbilar

Ford Transportbilar

Faktum är att varje fordon i nästa generation av helt nya Ford Transitserien är smartare, tuffare och mer innovativ än någonsin. Alla finns med avancerade bensin-/dieseldrivlinor som ger imponerande bränsleeffektivitet.

Läs mer om Ford Transportbilar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet