Vi använder cookies för förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

När bara det bästa är gott nog

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Hedin Bil är sedan flera år Sveriges största återförsäljare av Mercedes Benz vilket gett oss erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs för att ge dig och din bil den bästa möjliga service. Hos oss kan du uppleva Mercedes-Benz in i minsta detalj. Vi hoppas att det blir det första steget mot ett långt samarbete.

Drive & Fly

När du köper en av våra kampanjbilar mellan den 18 januari - 18 februari får du två flygbiljetter i Business Class på köpet (värde upp till 60.000 kr).

Gå till kampanjen
Mercedes-Benz A-klass | Hedin Bil

Nya Mercedes-Benz A-Klass

Med revolutionerande design visar nya A-Klass upp framtiden. Med komfort och kvalitet i fokus höjer A-Klassen hela upplevelsen till det yttersta.

Läs mer
Upptäck Mercedes-Benz C-klass hos Hedin Bil

Nya Mercedes-Benz C-Klass

Nya assistanssystem för ökad säkerhet och digitala instrument som underlättar körupplevelsen. Upptäck det senaste från Mercedes-Benz.

Klicka här
Köp ny eller bagagnad Mercedes-Benz Fleet Edition

Mercedes-Benz Fleet Edition

Det har aldrig varit så roligt och smart för dig som kör tjänstebil att välja en Mercedes-Benz som nu. Tillsammans med oss på Hedin Bil hjälper vi dig hitta rätt.

Klicka här
Köp ny eller begagnad Mercedes Transportbilar

Mercedes Transportbilar

Mercedes-Benz transportbilar är av högsta kvalitet som du kan lita på. Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Mercedes-Benz transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet i alla lägen.

Klicka här

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet