Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer
Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

När bara det bästa är gott nog

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Hedin Bil är sedan flera år Sveriges största återförsäljare av Mercedes Benz vilket gett oss erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs för att ge dig och din bil den bästa möjliga service. Hos oss kan du uppleva Mercedes-Benz in i minsta detalj. Vi hoppas att det blir det första steget mot ett långt samarbete.

Läs mer om utvalda modeller från Mercedes-Benz

Nya Mercedes-Benz A-Klass

Med revolutionerande design visar nya A-Klass upp framtiden. Med komfort och kvalitet i fokus höjer A-Klassen hela upplevelsen till det yttersta.

Nya Mercedes-Benz B-Klass

Nu finns nya generationen av Mercedes-Benz B-Klass på svenska marknaden. Den har det röststyrda infotainmentsystemet MBUX som lär sig med hjälp av AI. Nya generationen B-Klass är en helt ny bil med en betydligt sportigare framtoning än sin föregångare

Nya Mercedes-Benz C-Klass

Nya assistanssystem för ökad säkerhet och digitala instrument som underlättar körupplevelsen. Upptäck det senaste från Mercedes-Benz.

Köp ny eller bagagnad Mercedes-Benz Fleet Edition

Mercedes-Benz Fleet Edition

Det har aldrig varit så roligt och smart för dig som kör tjänstebil att välja en Mercedes-Benz som nu. Tillsammans med oss på Hedin Bil hjälper vi dig hitta rätt.

Klicka här
Köp ny eller begagnad Mercedes Transportbilar

Mercedes Transportbilar

Mercedes-Benz transportbilar är av högsta kvalitet som du kan lita på. Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Mercedes-Benz transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet i alla lägen.

Klicka här

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet