Köp ny eller begagnad Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz är ett av världens mest kända bilmärke som har stor passion för att tillverka den perfekta bilen

Med en laddhybrid från Mercedes-Benz kan du köra utsläppsfritt under dina flesta bilresor i vardagen. Oavsett om du väljer en mindre bil eller en större SUV får du all den design, säkerhet, innovation och komfort som fortfarande är kärnan i våra modeller – mer än 130 år efter att vi uppfann bilen. A 250 e finns inte ännu för provkörning, men går att beställa. Privatleasa en Mercedes-Benz och välj mellan avtal på 12, 24 eller 36 månader. En möjlighet att unna sig en ny – och helt annan – Mercedes en gång om året.

Med Mercedes-Benz många modeller kan du vara säker på att hitta den perfekta bilen för dig. Från en sportig coupe till en bekväm kombimodell. Från den smidiga stadsbilen till den rejäla suven för landsbygden. Alla med en känsla av att endast det bästa duger.

Hedin Bil är sedan flera år Sveriges största agent av Mercedes-Benz vilket gett oss erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs för att ge dig och din bil den bästa möjliga service. Hos oss kan du uppleva Mercedes-Benz in i minsta detalj. Vi hoppas att det blir det första steget mot ett långt samarbete. Mercedes-Benz, när bara det bästa är gott nog. Med Mercedes-Benz kan du vara flexibel i vilken situation som helst och skapa de mest gränslösa möjligheter. Mercedes-Benz är ett av världens mest kända bilmärke och vi har stor passion för att åstadkomma den perfekta bilen.

Det vi talar om är ägarglädje – känslan när allt flyter på!

Köp ny eller bagagnad Mercedes-Benz Fleet Edition

Mercedes-Benz Fleet Edition

Det har aldrig varit så roligt och smart för dig som kör tjänstebil att välja en Mercedes-Benz som nu. Tillsammans med oss på Hedin Bil hjälper vi dig hitta rätt.

Läs mer om Mercedes-Benz Fleet Edition

Här köper du Mercedes-Benz

Alla anläggningar

Mercedes-Benz hos Hedin Bil

Just nu har vi många lagerbilar för omgående leverans – till mycket förmånliga priser. Plus massor av andra erbjudanden som privatleasing och fleetleasing. Vänta inte för länge bara för antalet är begränsat. Kör hem i din drömbil redan idag!

Privatleasing från 2.995 kr/mån.

När du privatleasar en Mercedes-Benz kan du välja om du vill ha ditt leasingavtal på 12, 24 eller 36 månader. Du kan alltså köra en helt ny Mercedes-Benz en gång om året. För du vet inte hur ditt liv ser ut nästa år. Kanske en större familj? Funderar på att köpa en häst? Barnen har kanske flyttat hemifrån? Eller så har du kanske har fått tjänstebil eller startat eget företag?

Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.

Köp ny eller begagnad Mercedes Transportbilar

Mercedes Transportbilar

Mercedes-Benz transportbilar är av högsta kvalitet som du kan lita på. Mercedes-Benz transportbilar vet vad som krävs för en trygghet i arbetslivet. Det finns ett brett utbud av nya modeller och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Mercedes-Benz transportbilar finns i olika modeller och utföranden för att hjälpa din verksamhet i alla lägen.

Gå vidare till Mercedes-Benz Transportbilar

Smartare bilägande med Hedin Bil Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal för din bil är ett smart val. Det är både förmånligt, tryggt och gör din vardag med din bil lite smidigare. Du betalar en fast låg kostnad månadsvis och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar.

Läs mer om serviceavtal

Smarta Lånet

Med Smarta Lånet får du som privatkund en anpassad finansiell lösning, för att erhålla tryggheten det innebär att äga en ny bil och enkelt kunna byta bil till exempel vart tredje år. Ett enkelt och smidigt upplägg för dig som gärna kör en ny bil och vill planera ditt framtida bilägande.

Läs mer om Smarta Lånet