Finansiering för företag

Vi hjälper ditt företag att skaffa företagsbil

Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket står våra företagsrådgivare till tjänst för allt som har med er företagsbil att göra. Självklart har vi också lång erfarenhet av att hitta rätt finansiering för er.

Vi har lång erfarenhet av både små och stora företag med alla typer av bilbehov. Med marknadens bredaste utbud av fordon finns det mer för dig att välja på. Ingen annan återförsäljare har närmare 30 bilmärken i sin märkesportfölj! Tack vare vår storlek har vi dessutom det mesta för omgående leverans. Självklart erbjuder vi också skräddarsydda upplägg för finansiering – allt för ett smidigare bilägande. Kontakta någon av våra företagssäljare för att se hur vi kan bidra till ditt företags transportbehov..

Företagsförsäljning

Oavsett om du är ute efter nya transportbilar till firman, eller söker din nästa bil som tjänstebilsförare finns vår företagsförsäljning här för att ge råd och guidning på vägen.

Mer om vår företagsförsäjning

Unifleet - Företagsbil Online

Unifleet är ett helt nytt sätt att ha företagsbil. Allt sker online, från bilinköp till körjournal och fakturahantering. Unifleet erbjuder operationell leasing med garanterat restvärde, tar hand om all administration och samlar kostnaden på en månadsfaktura. Du har full kontroll på bilpark, tjänsteresor och kostnader genom Unifleets app och webbportal. Det är precis så enkelt och smidigt det kan bli att ha företagsbil.

Upptäck Unifleet
accessories

Finansiell leasing

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad. Det finns flera fördelar med finansiell leasing för företaget - våra erfarna företagssäljare hjälper dig med allt kring finansieringsupplägget.

Läs mer om finansiell leasing

Avbetalning

Vårt avbetalningsupplägg ger dig och ditt företag möjlighet att köpa den person- eller transportbil som ni behöver. Detta passar företaget som ser fördelar med att utnyttja fordonet som säkerhet, vill äga och ser fordonet som en anläggningstillgång.

Läs mer om avbetalning för företag