DEFA WARMUP 1900 BLUETOOTH

Varm bil laddat batteri med styrning via mobilen Bluetooth

Bilvärmesystemet DEFA WarmUp Bluetooth ger dig en bättre start på dagen! Tänk vad skönt att slippa skrapa rutorna och dessutom få sätta dig i en varm bil! Det gör både dig och bilen säkrare i trafiken. DEFA WarmUp Bluetooth är ett komplett bilvärmesystem, som består av kupévärmare (1900 W), motorvärmare, batteriladdare och styrsystem. Alla delar bidrar till ökad komfort, minskat motorslitage, lägre bränsleförbrukning och lägre utsläpp av skadliga ämnen.

Styr bilvärmesystemet med mobilen

Med DEFA WarmUp Bluetooth kan du styra ditt bilvärmesystem i och i närheten av din bil. Systemet består av motorvärmare, kupévärmare (1900W), batteriladdare och styrsystem. Du ställer enkelt och smidigt in en upphämtningstid. Baserat på de rådande temperaturförhållandena startas systemet i rätt tid för att bilen ska vara varm och frostfri lagom till att du ska åka.

Säker start med fulladdat batteri

Nya bilar kräver allt mer el för att försörja energikrävande teknik. Korta körsträckor gör att batteriet inte hinner laddas upp ordentligt. Det finns bättre sätt att starta dagen på, än att upptäcka att bilbatteriet är urladdat. I DEFA WarmUp Bluetooth ingår en batteriladdare som standard. Då får du en bättre start på dagen.

Kontakta oss för mer information. Du hittar din närmaste anläggning här.

Pris, monterat och klart: 10 600 kr (inkl. grundpaketet Defa ComfortKit 1900 Exclusive)
Artikelnummer: 471286

VÅRA TILLBEHÖR