Defa warmup 1900 GPS link exclusive

Varm bil, laddat batteri och spårning via mobilen och GSM

Vill du ha koll på bilen och styra bilvärmen var du än är? Då är DEFA WarmUp GPS Link Exclusive alternativet för dig. Du styr bilvärmesystemet via mobilen och GSM-nätetet. Du ställer enkelt och smidigt in en upphämtningstid direkt i mobilen. Baserat på de rådande temperaturförhållandena startas systemet i rätt tid för att bilen ska vara varm och frostfri lagom till att du ska åka.

Säker start med fulladdat batteri

Nya bilar kräver allt mer el för att försörja energikrävande teknik. Korta körsträckor gör att batteriet inte hinner laddas upp ordentligt. Det finns bättre sätt att starta dagen på, än att upptäcka att bilbatteriet är urladdat. I DEFA WarmUp GPS Link ingår en batteriladdare som standard. Då får du en bättre start på dagen.

Stöldvarning & spårning

Utöver bilvärmesystemet ingår även stöldvarning & positionering. Om din bil flyttas får du ett larm i din smartphone. Via positioneringssystemet kan du se var bilen är och dela koordinaterna med polis. Lånar du ut bilen ibland? Då kan du via DEFA WarmUp GPS Link även få en varning i din smartphone, om en given maxhastighet överskrids.

Systemet består av motorvärmare, kupévärmare (1900W), batteriladdare och styrsystemet DEFA GPS Link. I paketet ingår även: 3 års abonnemang. En kabelväska som skyddar den gröna kabeln och ger smidig förvaring under sommarmånaderna. Extra lång MiniPlug Xtreme kabel (5 meter), en tålig kabel som ger större flexibilitet. Power cable LED, en lampa som fästs på kabeln, vilket gör det enklare lokalisera kontakten när det är mörkt. Fäste för kupévärmarens som gör att den kan fästas utan borrning, samt ett monteringsfäste för intagskabeln så att den kan monteras intill registreringsskylten.

Pris, monterat och klart: 13.500 kr (inkl. grundpaket ComfortKit 1900 Exclusive)
Artikelnummer: 471290

Kontakta oss för mer information. Du hittar din närmaste anläggning här.

VÅRA TILLBEHÖR